Van eenvoudig boomterras tot luxe boomterras

Een boomterras geeft niet enkel een mooi zicht op je tuin, maar is ook een mooi zicht in je tuin. Of je nu kiest voor een eenvoudig, strak boomterras of een luxueus boomterras met plaats voor een barbecue of jacuzzi. We kiezen bewust voor natuurlijke en duurzame materialen. Zo krijgt jouw boomterras een warme uitstraling en na verloop van tijd mooi en egaal vergrijst. Zo gaat het helemaal op in jouw tuin.

Waarom kiezen voor een boomterras?

Een boomterras wint steeds aan populariteit in België. Dit houten terras in de hoogte geeft je een prachtig vergezicht op je huis, tuin of de wijde omgeving.

 

Dat maakt een boomterras de ideale plek om te genieten van lange zomeravonden met vrienden, of om tot rust te komen met een heerlijk boek. Wij bouwen onze boomterrassen rond of tussen verschillende bomen, waardoor je echt midden in de natuur zit maar toch vlakbij huis. Op een boomterras beleef je de pracht van de natuur in alle seizoenen vanop de eerste rij.

 

Onze boomterrassen zijn opgetrokken uit natuurlijke en duurzame materialen. We stellen altijd de levensduur van de boom en het terras voorop. Bovendien zijn onze boomterrassen kindvriendelijk en veilig.

 

gelukkige mensen op een boomterras
boomterras met auto en mensenop het boomterras

Ervaren bouwers

Voor prachtige boomterrassen kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we het boomterras en  krijg je advies over indeling en materiaalgebruik. Onze boomspecialist met ETW-certificaat (European Tree Certificate) helpt mee de juiste boom uit te kiezen. Vervolgens wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van het houten boomterras afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste materialen en vakkennis.

boomterras met auto en mensenop het boomterras

Advies of een offerte?

Waargemaakte dromen

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?