Binnenschrijnwerk

Ben je op zoek naar binnenschrijnwerk op maat? Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we een eigen architect in ons team hebben die gespecialiseerd is in houtwerk op maat. Geheel naar wens en in jouw stijl.

Slaapkamer

Stijlvol je kleding opbergen? Dat doe je met een slaapkamer op maat van Hogerhuis. Wij helpen je om jouw droomkamer te realiseren die er niet alleen mooi uit ziet maar ook functioneel is.

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten. Naast onze eigen architect beschikt ons gedreven team over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen.

wit interieur met een bed en mezanine
strak interieur met ronde trapleuning

Dressing

Een dressing die volledig geïntegreerd en afgestemd is op jouw interieur? Dat kan met een dressing op maat. Bij Hogerhuis werken we steeds met onze eigen ervaren vakmensen. Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden om jouw slaapkamer en dressing te realiseren.

 

Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficiënt plannen afgestemd op jouw wensen.

 

Kantoor

Werk je vaak van thuis? Nood aan je eigen ruimte om werk en privé gescheiden te houden? Dan kan je een beroep doen op Hogerhuis. Wij helpen je om ongestoord thuis te werken.

 

We weten ook dat er meer is in het leven dan werken alleen. Een kantoor is ook prima geschikt om hobby’s uit te oefenen. Schilderen, schrijven of rustig een boek lezen is allemaal mogelijk in een kantoor van Hogerhuis.

 

kantoorruimte met hout en computers
binnenschrijnwerk of interieur van een boomhut in een bos met veel glas en zwarte kasten

Badkamer

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw badkamer kan je een beroep doen op Hogerhuis. Onze eigen architect helpt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren op de beschikbare oppervlakte.

 

Onze schrijnwerkers kunnen zich uitleven in het ontwerpen van boomhutten en andere houten constructies op maat maar graag gaan ze nog een stapje verder. Deze badkamers zijn daar een voorbeeld van. Met oog voor detail, recht uit het hart en volledig met de hand gemaakt. Met een Hogerhuis badkamer haal je een unieke en warme sfeer in huis, duurzaam en stijlvol.

Keukens

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw keuken kan je een beroep doen op Hogerhuis. Specialisten in binnenschrijnwerk. Onze huis architect helpt jou bij de creatie van een zo functioneel mogelijke keuken die daarbij ook heel mooi oogt.

 

Onze schrijnwerkers gaan als creatievelingen graag nog een stapje verder. Deze keukens zijn daar een voorbeeld van. Met oog voor detail, recht uit het hart en volledig met de hand gemaakt. Met een Hogerhuis keuken haal je een unieke en warme sfeer in huis, duurzaam en stijlvol.

houten woonunit met binnenschrijnwerk met witte keuken en witte keukentafel
overdekt terras bij een restaurant

Retail

Nood aan een retail ruimte voor jouw business? Dan ben je misschien op zoek naar de creativiteit van Hogerhuis. Retail inrichtingen van ontwerp tot afwerking en eindresultaat.

 

Bij Hogerhuis weten we dat een mooie omgeving het karakter van de business versterkt. Daarom is naast de praktische kant ook het estetische zeer belangrijk voor onze eigen architect. Juist om deze reden werken we voor onze kantoren steeds met duurzame materialen.

Maatwerk

Maatwerk voor binnen en buiten

Voor zowel je binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk, kan je bij Hogerhuis terecht. Met onze eigen architect denken we mee over het concept van jouw project en onze ervaren vakmensen voeren het uit.

 

Omdat we alles inhouse regelen, is er maar 1 aanspreekpunt en verloopt alles op tijd en efficiënt. Hierdoor kunnen we met Hogerhuis het verschil maken. Ontdek welke unieke projecten we reeds hebben mogen uitvoeren voor verschillende privé en zakelijke klanten.

hout kleurig binnenschrijnwerk ofinterieur van een boomhut
binnenschrijnwerk met witte keuken met blauwe fiances en zetel

Eigen architect in huis

Bij het binnenschrijnwerk van Hogerhuis ontwerpt en denkt onze eigen huisarchitect mee in tal van verschillende projecten, waarin hout steeds de hoofdrol speelt. Dit doen we zowel voor keukens als badkamers en kantoren. Van unieke houten meubels tot de volledige inrichting van een kamer dressing; ons gedreven team beschikt over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficient plannen.

team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Waargemaakte dromen

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?