Samenwerken met Hogerhuis Interior van A tot Z

Met onze ervaring als interieur specialist gaan we samen op zoek naar jouw droominterieur en stemmen dit af met jouw concrete wensen en noden.

We hechten hier veel belang aan omdat jouw interieur een weerspiegeling van jezelf is. Een plek waar je kan leven, ontdekken, genieten, socializen of net tot rust kan komen.

Of neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vrijblijvende kennismaking

Om samen tot uw ideale interieuroplossing te komen, vinden wij een persoonlijke aanpak essentieel. We vangen ons traject dan ook graag aan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Hierin lichten we graag de werking van Hogerhuis Interior toe, gaan we in gesprek over jouw concrete interieur wensen en bespreken we op welke manieren we hierin oplossingen op maat kunnen aanbieden. We maken van deze gelegenheid gebruik om jou rond te leiden in onze moderne productiehal in Merelbeke.

Opmaken voorontwerp

Na de vrijblijvende kennismaking en de overeenkomst tot verdere samenwerking, gaan we met dit vertrouwen op een professionele manier om.

 

Er volgt, indien nodig, een eerste inmeting. Onze interieurarchitect en technisch tekenaar vertalen jouw wensen in een realiseerbaar ontwerp.

 

We koppelen graag terug over dit ontwerp in een opvolgingsgesprek waarbij de visie en de materialen worden toegelicht met behulp van stalen. Met deze feedback gaan we verdere aan de slag tot we komen tot een 3D-visualisatie die jouw droominterieur weerspiegelt.

Van ontwerp naar offerte op maat tot productie

Het ontwerp van jouw droominterieur is een feit. Op basis hiervan maken we een offerte op maat op. Deze offerte toont transparant wat de kost is om dit droominterieur te realiseren.

 

Waar nodig gaan we verder in gesprek over de offerte en het ontwerp, tot we een definitief akkoord hebben.

 

Achter de schermen gaan wij aan de slag om jouw interieur te realiseren. Onze technisch tekenaar plant een definitieve opmeting in en zet het 3D ontwerp om in een productietekening. De planningsdienst voorziet een plekje voor jouw project in onze productie – en plaatsingsplanning. Onze gemotiveerde schrijnwerkers gaan aan de slag en starten met de productie van jouw interieur.

Plaatsing en oplevering

Eens het productieproces op zijn einde loopt, neemt de planningsdienst opnieuw contact op om een definitieve plaatsingsdatum vast te leggen.

 

Op het afgesproken moment komen onze ervaren plaatsers, met respect voor jouw woning, het interieur plaatsen.

 

Na de finale oplevering zit ons werk erop en hopen we dat jij ten volle kan genieten van jouw gerealiseerde droominterieur.

Neem een kijkje in onze realisaties om onze visie in eerdere projecten te ontdekken.

Of neem direct contact op voor meer info en om een vrijblijvende kennismaking vast te leggen.