Interieur op maat

Op zoek naar een interieur op maat? Hogerhuis Interior is de ideale partner om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering. Door onze manier van werken zijn we in staat om elke ruimte naar wens in te richten.

 

Ontdek hoe wij te werk gaan voor jouw project.

Of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek.

Keuken

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw keuken kan je een beroep doen op Hogerhuis Interior. Specialisten in binnenschrijnwerk. Onze huis architect helpt jou bij de creatie van een zo functioneel mogelijke keuken die daarbij ook heel mooi oogt.

 

Onze schrijnwerkers gaan als creatievelingen voor u een stapje verder. Met oog voor detail, recht uit het hart en volledig met de hand gemaakt. Met een Hogerhuis Interior keuken haal je een unieke en warme sfeer in huis, duurzaam en stijlvol.

Badkamer

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw badkamer kan je een beroep doen op Hogerhuis Interior. Met oog voor detail, recht uit het hart en volledig met de hand gemaakt. Met een Hogerhuis Interior badkamer haal je een unieke en warme sfeer in huis, duurzaam en stijlvol.

Slaapkamer

Een goede nachtrust? Dat krijg je met een slaapkamer op maat van Hogerhuis Interior. Wij helpen je om jouw droomkamer te realiseren die er niet alleen mooi uit ziet maar ook functioneel is.

 

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee om uw ideale kamer te realiseren. Naast onze eigen architect beschikt ons gedreven team over de juiste vakkennis en materialen om elk project tot een goed einde te brengen.

wit interieur met een bed en mezanine

Dressing

Een dressing die volledig geïntegreerd en afgestemd is op jouw interieur? Dat kan met een dressing op maat. Bij Hogerhuis Interior werken we steeds met onze eigen ervaren vakmensen.

 

Bovendien doen we alles in eigen beheer, van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficiënt plannen, afgestemd op jouw wensen.

Kantoorinrichting

Werk je vaak van thuis? Nood aan je eigen ruimte om werk en privé gescheiden te houden? Dan kan je een beroep doen op Hogerhuis Interior. Wij helpen jou om ongestoord thuis te werken.

We weten ook dat er meer is in het leven dan werken alleen. Onze bureauruimtes zijn prima geschikt om hobby’s uit te oefenen. Schilderen, schrijven of rustig een boek lezen is allemaal mogelijk in een kantoor van Hogerhuis Interior.

Neem een kijkje in onze realisaties om verder inspiratie op te doen.

Of neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.