Diverse stijlen houten woonunits

Op zoek naar een praktische en stijlvolle houten woonunit? Hogerhuis is dé specialist in houten woonunits. Ontdek onze woonunits in landelijke, moderne of klassieke Engelse stijl.

Waarom een houten woonunit?

Het is een relatief nieuw fenomeen, maar wel eentje dat onze blik op wonen voorgoed kan veranderen. Een houten woonunit zorgt ervoor dat je comfortabel en stijlvol kan wonen op een beperkte oppervlakte.

 

Zo bouwen we een volledige woonunit met keuken, sanitair en andere nutsvoorzieningen. Onze architect leeft zich graag uit in het zoeken naar creatieve oplossingen om slim om te gaan met ruimte en budget.

 

Hogerhuis kijkt steeds naar het totaalplaatje: afgestemd op je noden maar ook in lijn met de omgeving waar de woonunit geplaatst wordt. Zo wordt een houten woonunit van Hogerhuis meer dan een woonoplossing, maar een echte meerwaarde voor woning en tuin. Neem een kijkje tussen onze realisaties en contacteer ons voor meer info.

binnenschrijnwerk of interieur van een boomhut in een bos met veel glas en zwarte kasten
houten woonunit met binnenschrijnwerk met witte keuken en witte keukentafel

Een team van ervaren bouwers

Voor een stijlvolle houten woon unit kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we de houten woonunit en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van de houten woon unit afgewerkt zijn, wordt het bij jou geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

Een slaapkamer of dressing in uw woonunit?

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten. Naast onze eigen architect beschikt ons gedreven team over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen.

 

Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficiënt plannen afgestemd op jouw wensen.

interieur van een houten woonunit met een tapijt en tafel

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?