Een houten tuinberging in alle maten en vormen

Bij Hogerhuis bouwen we tuinbergingen op maat, hierdoor wordt het mogelijk om jouw houten berging uit te breiden met een fietsberging, een tuinhuis of schuur. Hetzij als een aanbouw of een alleenstaande constructie.

Een houten tuinberging: stijlvol en praktisch.

Bij Hogerhuis beseffen we dat een tuinberging meer is dan een afdak. Het is een stijlvolle houten constructie op maat die naast een praktische functie ook de uitstraling van de woning versterkt, of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl.

 

Maar ook de praktische kant verliezen we niet uit het oog. Verhoog de functionaliteit van jouw tuinberging met een fietsberging of door de plaatsing van zonnepanelen op het dak. Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden met onze eigen Hogerhuis architect.

 

Bij Hogerhuis maken we houten bergingen op maat van jouw voorkeur en budget. De kostprijs van jouw houten constructie is afhankelijk van de oppervlakte, materialen, afwerking en inrichting.

minimalistische zwarte tuinberging of houten bijgebouw in een tuin
een minimalistische tuinberging op een weide

Een team van ervaren bouwers.

Voor een prachtige houten tuinberging kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we de tuinberging en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van de houten tuinberging afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Eigen architect in huis.

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten, waarin hout steeds de hoofdrol speelt. Van unieke houten meubelen tot de volledige inrichting van een slaapkamer; ons gedreven team beschikt over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficient plannen.

houten tuinberging op een oprit
team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?