Interieur op maat

Op zoek naar een interieur op maat? Hogerhuis Interior is uit het juiste hout gesneden om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we een eigen architect in ons team hebben die gespecialiseerd is in houtwerk op maat. Geheel naar wens en in jouw stijl.

Kantoor

Nood aan een retail ruimte voor jouw business? Dan ben je misschien op zoek naar de creativiteit van Hogerhuis Interior. Retail inrichtingen van ontwerp tot afwerking en eindresultaat.

Bij Hogerhuis Interior weten we dat een mooie omgeving het karakter van de business versterkt. Daarom is naast de praktische kant ook het esthetische zeer belangrijk voor onze eigen architect. Juist om deze reden werken we voor onze kantoren steeds met duurzame materialen.

 

Werk je vaak van thuis? Nood aan je eigen ruimte om werk en privé gescheiden te houden? Dan kan je een beroep doen op Hogerhuis Interior. Wij helpen je om ongestoord thuis te werken.

We weten ook dat er meer is in het leven dan werken alleen. Een kantoor is ook prima geschikt om hobby’s uit te oefenen. Schilderen, schrijven of rustig een boek lezen is allemaal mogelijk in een kantoor van Hogerhuis Interior.